Fotofair actie: Tijdelijk 30 euro korting + gratis boek. Meer info of direct aanmelden.
Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Jan Tellinga
Jan Tellinga vroeg op zondag 27 september 2020, 00:00

Ik heb lightroom aangeschaft via adobe abonnement nu bij het openen staat er" aan de slag met lightroom mobile". Ik tracht contact te krijgen met adobe maar dat lukt niet. Wie kan mij vertellen of dit het goede programma is. Ik volg de cursus bij photofacs en zie een totaal ander programma. Ik heb geen mobile gekocht en wil een programma voor de laptop

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op zaterdag 13 mei 2017, 21:45

Dag Jan

Vaak wordt je de eerste keer dat je Lightroom op je desktop/laptop opent gevraagd Lightroom Mobile aan de slag te gaan, het is eigenlijk niet meer dan een tool in Lightroom om bestanden met eventuele mobiele apparaten te kunnen synchroniseren/bewerken.
Lightroom mobile bestaat eigenlijk 3 verschillende apps (iPhone, iPad of Android telefoon) waarmee je onderweg foto's kunt bewerken, organiseren e.a.

Jan Tellinga
Jan Tellinga antwoordde op zaterdag 13 mei 2017, 22:01

Elia bedankt voor je antwoord maar snappen doevik het (nog) niet. Het is inderdaad mijn eersteckeer dat ik lightroom
Heb dus nog veel leren bij photofacs. Maar ik wil niet de mobile versie hebben msar de normale of maakt dat niets uit. En hoe moet ik dan dat veranderen
Jan

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op maandag 29 mei 2017, 18:55

Als je met Lightroom werkt op je computer (Mac of Win) dan werk je sowieso met Lightroom zelf. Als je met LR werkt op je tablet of smartphone, dan is dat LR Mobile. Je kan de twee laten samenwerken met elkaar als je dat wilt, maar dat hoeft niet.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen