Fotofair actie: Tijdelijk 30 euro korting + gratis boek. Meer info of direct aanmelden.
Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Lammert Kok
Lammert Kok vroeg op zaterdag 26 september 2020, 00:00

Ik ontwikkel de foto in de ontwikkelmodule ga vervolgens naar afdrukmodule,maar hij print vervolgens de foto zonder de bewerkingen mee te nemen.
Staat er iets verkeerd of doe ik iets fout ?

Gr Lammert Kok

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op maandag 2 januari 2017, 21:36

Dat is in ieder geval niet normaal. Neemt hij echt niets mee (ook geen uitsnede of bv. zwart-wit conversie) of print hij gewoon foto's te donker (zodat het lijkt dat belichtingsaanpassingen niet meegenomen worden) maar wel de rest. In dat laatste geval kan het bv. zijn dat je monitor te helder staat, waardoor de print te donker uit de printer komt gerold. Monitor kalibreren kan dan een oplossing zijn of in het paneel Afdruktaak rechts onderaan de Belichtingsaanpassing optrekken.
Indien echt geen enkele aanpassing overgenomen wordt, lijkt me dit een technisch probleem en zou je best Adobe Customer Support contacteren.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen