Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Robert Coemans
Robert Coemans vroeg op donderdag 27 februari 2020, 00:00

Ik heb meerdere catalogen in Lightroom, hoe kan ik deze het best samenvoegen

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op zondag 10 juli 2016, 11:05

Vanuit een bestaande óf een nieuwe Lightroom catalogus kies je voor: File>Import from Another Catalog. Zoek nu de catalogus op die je wilt importeren (eindigt op .Lrcat) en klik op "Choose".
Standaard zijn alle folder in de importeren catalogus aangevinkt. Onder "File handling" heb je de optie om de te importeren foto' op dezelfde locatie op de harde schijf te laten staan, of ze te kopiëren naar een nieuwe locatie.
Als je "show preview" aanblikt krijg je een thumbnail van de te importeren foto's.
Je kunt daarna je mappenstructuur naar wens aanpassen door deze te verplaatsen binnen Lightroom.

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op dinsdag 12 juli 2016, 20:26

Prima antwoord van Hans. Had het zelf niet beter gekund :-)

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.