Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Car Langendam
Car Langendam vroeg op zondag 23 februari 2020, 00:00

Als ik een virtuele kopie maak van een foto, dan wordt deze automatisch gestapeld.
Dat wil ik niet. Ontstapelen of uitvouwen of splitsen doet niets. Het blijft een stapel!
Ik wil graag mijn kopieën naast elkaar zien en geen stapels. Ik heb al van alles geprobeerd maar niets helpt. Moet ik het zoeken in mijn voorkeuren? Jullie zijn mijn laatste hoop. Uiteraard heb ik de virtuele video opnieuw bekeken maar zo wil ik het juist (met een omgeslagen hoekje) en geen stapel! Kunnen jullie mij helpen?
Maak ik ook gelijk even van de gelegenheid gebruik om een compliment te geven over alle video's en de nieuwsbrief! Zoooo leuk en leerzaam, dank daarvoor! Mis nu alleen een video: problemen oplossen :-) (grapje!). M.v.g. Caroline

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op zondag 13 november 2016, 10:53

Je hebt de menuopdracht in de bibliotheekmodule Foto > Stapelen > Stapel splitsen...
Maar ik weet niet waarom je dat zou willen doen want je kan het volgens mij niet als een voorkeur instellen, dus je zou het manueel moeten doen.
Een stapel wordt standaard opengeklapt weergegeven, dus zie je ze sowieso naast elkaar in de Bibliotheekmodule...
En indien niet, kies je gewoon Foto > Stapelen > Alle stapels uitvouwen of Alle stapels samenvouwen...

Car Langendam
Car Langendam antwoordde op dinsdag 15 november 2016, 13:13

Bedankt Piet voor je antwoord! Ergens zal ik wel iets fout doen....maar goed, ik kom er wel uit. Blijkt bij nieuwe import dat ik wel de foto's zie waar ik een virtuele kopie van maak naast het 'origineel'. Beetje meer ervaring krijgen, denk ik.

M.v.g. Caroline

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.