Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
jaen-pierre callewaert
jaen-pierre callewaert vroeg op donderdag 27 februari 2020, 00:00

kan je achteraf je voorvertoningen nog veranderen ? stel dat je al 10 mappen hebt aangemaakt met instelling voorvertoning minimaal ? kan je dat nog wijzigen naar 1:1 ???

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op maandag 25 april 2016, 21:48

Beste Jaen-Pierre

Dat is mogelijk. Klik een map aan en kies in de "library" module voor: Library > Previews > Build 1:1 previews. Je kunt uiteraard ook voor één van de andere opties kiezen.
Het is ook mogelijk om alle mappen in één keer te selecteren en alle 1:1 Previews te generen.
Hou rekening mee dat standaard de 1:1 Previews na 30 dagen worden verwijderd (kun je terugvinden onder Preferences > Catalog Settings > File Handling.

Met vriendelijke groet,

Hans den Boer

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.