Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Tjerk Louwen
Tjerk Louwen vroeg op zaterdag 22 februari 2020, 00:00

Ik wil je eerst even voor stellen , Tjerk Louwen en ben 77 jaar en woon in Rosmalen ik foto graveer al lang maar het laat te wensen over.Ik geniet van al wat nu al heb gelezen en gezien heb.Het lidmaatschap is niet te veel..Maar voor mij wat lastig Mijn vraag is kan het niet per maad ??
Mt,Vr,Gr Tjerk

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op dinsdag 11 oktober 2016, 09:39

Momenteel hebben we nog geen mogelijkheid om per maand te betalen, maar we zijn er wel mee bezig om via een automatische incasso met maandelijkse betalingen te gaan werken. Ik verwacht dat we dit binnen circa een maand gaan aanbieden.

Elly v Biene
Elly v Biene antwoordde op maandag 13 maart 2017, 15:45

Is dat nu nog steeds niet? Jammer, een gemiste kans, vind ik

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.