Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
J.Dekkers
J.Dekkers vroeg op donderdag 27 februari 2020, 00:00

Op mijn computer staat zowel Photoshop CS5 als Photoshop Elements. Hoe en waar kan ik bij voorkeuren (in tabblad Extern bewerken) de door LR6 gemaakte keuze voor Photoshop Elements wijzigingen in Photoshop CS5. Direct onder de tabs staat de tekst: Bewerken in Adobe Photoshop Elements Editor. Het gevolg van deze keuze is dat ook onder tab foto: bewerken in: en daarna bijvoorbeeld: Openen als lagen in Photoshop steeds Elements wordt geopend terwijl ik de foto's in CS5 geopend wil hebben. Hopelijk heeft iemand het antwoord op deze vraag die ik ondanks veel zoeken niet heb kunnen oplossen. Opm.: In LR5 werd wel de juiste keuze gemaakt voor Photoshop CS gemaakt.

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op zaterdag 28 mei 2016, 17:56

Ik heb dat probleem eerder gezien, een oplossing is er voorzover ik weet niet. Je kunt wel Photoshop CS5 als 2e editor instellen (in hetzelfde tabblad Extern bewerken). Je moet dan alleen na openen in CS5 de foto's handmatig boven elkaar plaatsen. Het is omslachtig, maar het werkt wel.

Douwe Struiksma
Douwe Struiksma antwoordde op zaterdag 9 april 2016, 18:33

Een 'instellingsoplossing' vind ik zo 1, 2 en 3 ook niet, maar wellicht gebruik je PE niet meer (?). Verwijderen lijkt dan een optie, maar dat had je natuurlijk ook al bedacht.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.