Fotofair actie: Tijdelijk 30 euro korting + gratis boek. Meer info of direct aanmelden.
Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Geert De Vetter
Geert De Vetter vroeg op zondag 27 september 2020, 00:00

Dag Piet,
Heb LR/Mogrify2 geïnstalleerd met voorafgaand ImageMagic voor mijn PC. Ik zie de plugin in Lightroom staan, maar als ik er iets mee wil beginnen, vb. een Text annotation, dan wordt die aangevinkt samen met configuration.En dan krijg ik de melding: Please specify the location of the 'Mogrify application'. Dan hoor ik naar een bepaalde directory te gaan en een file te benoemen. Hier loop ik op vast. Heeft u mij een oplossing?
Mvg. Geert De Vetter

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op maandag 9 januari 2017, 20:48

Hallo Geert, probeer de suggesties van dit draadje eens:
https://www.lightroomforums.net/threads/lr-mogrify-2-install-cant-see-mogrify-config-window-to-specify-exe-location.9524/

N. de Hoop
N. de Hoop antwoordde op vrijdag 15 november 2019, 17:01

hai Piet, zelfde vraag als Geert. Ook dat lijntje helpt mij niet. ik heb 'm hier staan F:documentenLightroom pluginsLRMogrify2.lrplugin.5.10.zip. Maar ik moet toch iets met .exe hebben? Ben er al een uur mee bezig zo frustrerend. Kun je me op weg helpen? dankjewel, groet, Natasscha

N. de Hoop
N. de Hoop antwoordde op vrijdag 15 november 2019, 17:23

Hai Piet, ik heb via youtube gezocht. ben naar program files gegaan en heb gewoon wat gegokt in die map. Haha! heb nu deze gelinkt en het is gelukt
C:Program FilesImageMagick-7.0.9-Q16mogrify.exe
groetjes! :-)

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen