Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Saskia Thijssens
Saskia Thijssens vroeg op woensdag 26 februari 2020, 00:00

Ik kreeg een aanbieding in de mail voor de Lume Cube 2.0 en dat zag er aantrekkelijk uit, Heeft iemand ervaring met de Lume Cube (1.0)? Is het zo aantrekkelijk als het eruit ziet?
Bedankt alvast voor je reactie. Saskia

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op vrijdag 11 oktober 2019, 12:36

Ik heb een LumeCube, maar ik gebruik hem eigenlijk nooit.
Maar wellicht als je er een specifiek doel mee hebt.

Saskia Thijssens
Saskia Thijssens antwoordde op vrijdag 11 oktober 2019, 12:44

Dank je voor je snelle antwoord Elja. Waarom gebruik je hem nauwelijks? Te onhandig, geen goede lichtopbrengst? Kan de Cube een reportageflitser vervangen of is hij daar te inieminie voor?

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op donderdag 17 oktober 2019, 23:11

Een Lumecube is geen alternatief voor een reportageflitser volgens mij. Het is vooral handig als een klein video-lichtje maar het is sowieso altijd hard licht en niet krachtig genoeg om het te gaan verzachten.

Saskia Thijssens
Saskia Thijssens antwoordde op vrijdag 18 oktober 2019, 11:00

Dank je wel Piet. Nu snap ik beter wat de Lume Cube is. En inderdaad niet wat ik zoek, vooral omdat je zegt dat het licht niet krachtig genoeg is om te verzachten. Maar het zag er wel leuk uit.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.