Beter fotograferen vanuit huis. Tijdelijk 30 euro korting + gratis boek. Meer info of direct aanmelden.
Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Sibbel Rietveld
Sibbel Rietveld vroeg op maandag 25 mei 2020, 00:00

als ik een foto vanuit lightroom in lumunar wil bewerken ga ik naar foto;s bewerken in lumunar maar er gebeurd niets wat doe ik fout ?

Sibbel Rietveld

Nando Harmsen
Nando Harmsen antwoordde op woensdag 29 april 2020, 09:46

Hallo Sibbel,

Ik neem aan dat je in Lightroom via de rechtermuisknop "bewerken in Luminar" kiest? Dat zou gewoon moeten werken mits je Luminar 4 (of de oudere versie Luminar Flex) hebt geïnstalleerd.
Werkt het niet, dan adviseer ik je om Luminar te deinstalleren, de computer opnieuw opstarten, en opnieuw installeren. Wellicht dat er iets fout is gegaan met het installeren van de plugin.

mvg
Nando

Sibbel Rietveld
Sibbel Rietveld antwoordde op woensdag 29 april 2020, 14:03

Hartelijk dank voor het antwoord maar helaas heb ik nog geen resultaat luminar4 opnieuw geïnstalleerd maar het scherm foto bewerken in is zowel in Photoshop als in luminar4 lichtgrijs (trouwens voor alles wat er in staat is grijs en dus niet aan te klikken)

Nando Harmsen
Nando Harmsen antwoordde op woensdag 13 mei 2020, 15:10

Hallo Sibbel,

dat is vervelend. Maar als ik lees dat er meer opties in het Photoshop menu lichtgrijs zijn, kan het misschien zijn dat je een bestand hebt dat de mogelijkheid om in Luminar te openen - en andere filters - niet ondersteunt. Denk bijvoorbeeld aan een 32bit bestand. Of een ongewone bestandsstructuur?

Sibbel Rietveld
Sibbel Rietveld antwoordde op maandag 18 mei 2020, 12:56

Dank voor het antwoord, maar waarschijnlijk heb ik het probleem zelf veroorzaakt met importeren,nieuwe catalogus aangemaakt en nu werkt alles naar behoren.
nogmaals mijn dank voor het meedenken
Sibbel

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.