Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Jan
Jan vroeg op zaterdag 4 juli 2020, 00:00

Als ik op een foto in LR met de muis rechtsklik zie ik dat de optie Bewerken in Luminar licht grijs is en dus niet actief. In de cursus zag ik dat je via deze optie de foto kunt bewerken in Luminar 4. Hoe krijg ik de optie bewerken in Luminar 4 actief... hoor graag.. vg gr Jan

Nando Harmsen
Nando Harmsen antwoordde op donderdag 4 juni 2020, 09:08

Hallo Jan,

IK heb hier contact over gehad met Skylum, en de methode die ik heb laten zien werkt niet consequent hetzelfde bij iedereen. Waarom begrijp ik niet, maar Skylum lijkt adviseert een andere manier.
Kies in plaats van Bewerken in Luminar voor de optie Export - exporteren - luminar waarbij je de optie hebt om het origineel te bewerken (open source files), of een kopie met Lightroom bewerkingen (Edit a copy with Lightroom adjustments).
Ik ga hier nog een extra video over opnemen.

Jan
Jan antwoordde op donderdag 4 juni 2020, 11:17

Hoi Nando

Bedankt voor je reactie. Dit zijn altijd lastige dingen als iets niet consequent werkt. Bij de een wel en de ander niet.Ik zag in de cursus dat jij met windows werkt. Ik werkt met Apple. Zou dat er iets mee te maken kunnen hebben...... vr gr Jan

Jan
Jan antwoordde op vrijdag 5 juni 2020, 11:44

probleem is opgelost. Het pad naar mijn foto's stond niet goed dus volgens LR was er niets om te bewerken. Dat is de reden dat Luminar niet actief stond. Pad goed gezet en nu werkt de link naar Luminar goed en wordt Luminar geopend...

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.