Fotofair actie: Tijdelijk 30 euro korting + gratis boek. Meer info of direct aanmelden.
Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Marcel Werkman
Marcel Werkman vroeg op dinsdag 29 september 2020, 00:00

Ik krijg mails van ene Marit Hilarius die mij vraagt een enquete in te vullen voor Photofacts Academy.
Omdat de afzender een voor mij onbekend mailadres heeft, kan ik die verzoeken als phishing mail beschouwen en toch vermoed ik dat er daar geen sprake van is. Kunt u dat bevestigen? Is het niet communicatief handiger om de abonnees hierop vooraf attent te maken of heb ik dat gemist?

grt
Marcel Werkman

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op dinsdag 30 mei 2017, 12:43

Marit is dit inderdaad aan het onderzoeken voor haar afstudeeropdracht. Dus de mail klopt verder wel gewoon, excuses voor de onduidelijkheid. Slechts een deel van de leden ontvangt de vraag of ze willen helpen met de enquête.

Dit is overigens dezelfde Marit die ook de Basiscursus Fotografie en de cursus Photoshop voor Gevorderden geeft op Photofacts Academy. :)

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen