Fotofair actie: Tijdelijk 30 euro korting + gratis boek. Meer info of direct aanmelden.
Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Henk Vos
Henk Vos vroeg op zaterdag 26 september 2020, 00:00

Bij het vertonen van een aantal foto's tijdens onze fotogroep bijeenkomsten wil ik graag de metagegeven tonen van die foto's, vooral de wijze van bewerking in de ontwikkelmodule; bestaat er een mogelijkheid om die te printen zodat ik die ter plekke kan gebruiken en toelichten?

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op dinsdag 5 december 2017, 05:23

Er bestaat bij mijn weten geen standaard oplossing. Je zou kunnen de metagegevens opslaan in XMP (via Cmd/Ctr-S) en dan dat XMP-bestandje openen in een tekstverwerker en dan het relevante deel van de xmp instructies afprinten maar dat is nogal omslachtig.
Je zou ook kunnen een schermafdrukje maken van de rechterkant van de ontwikkelmodule om de instellingen van de schuifregelaars te tonen. Dat is hoe ik het zelf normaal doe.

Henk Vos
Henk Vos antwoordde op dinsdag 5 december 2017, 07:58

Dank, hier kan ik wat mee......print screen....hoe kan ik het vergeten.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen