Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Wim Mourits
Wim Mourits vroeg op zondag 12 juli 2020, 00:00

Ik zie in het rechter venster van de import module het venster naam wijzigen niet meer.Voorheen kon ik tijdens importeren daar gelijk de aangepaste tekst in voeren,maar dta kan ju alleen via het hoofdmenu "Naam oto wijzigen". Hoe kan ik dit hulp venster weer instellen?

Nando Harmsen
Nando Harmsen antwoordde op dinsdag 24 maart 2020, 15:37

Hallo Wim,

Ik neem aan dat je de foto's die al op je harde schijf staan wilt toevoegen, en niet vanaf je camera of geheugenkaartje wilt importeren?
Dat laatste betekent dat Lightroom de foto's kopieert en direct een bestandsnaam kan wijzigen.
Het viel mij onlangs ook op dat het toevoegen van foto's die al op de harde schijf staan, niet automatisch een nieuwe bestandsnaam kunnen krijgen, precies zoals je al zegt. Ik meen me te herinneren dat dit voorheen wel kon.
Blijkbaar is met een van de laatste updates die mogelijkheid verdwenen. Dan blijft het later via het menu de naam aanpassen de enige mogelijkheid die ik ken.

mvg
Nando

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.