Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Corné. Kwint
Corné. Kwint vroeg op zondag 23 februari 2020, 00:00

Op mijn Ipad kan ik de video's niet meer bekijken.
Jullie geven als advies om gebruik te maken van de app.
App henb ik geinstalleerd maar er gebeurt niets na invullen inlog gegevens.
Via wachtwoord vergeten krijg ik wachtwoord **** op maar wederom gebeurt er niets.
Hoe moet ik dit oplossen?

Mijn abonnenement heb ik verlengd en betaald.Aangegeven werd dat ik het ebook lightroom 6 gratis mag downloaden.Hoe moet ik dit doen?

Met vriendelijke groet, Corné Kwint

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op woensdag 18 mei 2016, 16:19

Zojuist geprobeerd, maar ik kan inderdaad ook niet inloggen met jouw gegevens. Dat terwijl het met mijn eigen gegevens wel lukt. Ik heb een nieuw wachtwoord voor je aangemaakt, maar dat hielp ook niet.

Ik ga er een technische medewerker naar laten kijken.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.