Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
H.D. Jesterhoudt-Vedder
H.D. Jesterhoudt-Vedder vroeg op donderdag 27 februari 2020, 00:00

Ik heb LR geupdated naar de laatste versie.
Nu doet zich het volgende probleem voor, dat met de dag erger wordt.
Als ik nieuwe foto's wil toevoegen uit mijn Finder dan kon ik die gewoon aangeven in LR en er was (in de vorige versie) niets aan de hand. Als ik het nu probeer loopt LR vast, het wieltje blijft draaien en er gebeurt verder niets. Ik krijg zelfs de mappen op de Mac niet meer te zien. Op deze manier kan ik ook niet meer bij mijn andere programma's. Ik heb diverse malen LR geforceerd uitgezet, de Mac opnieuw opgestart, geen resultaat. Ik heb, via Creat. Cl. LR verwijderd, opnieuw de Mac opgestart, LR opnieuw geinstalleerd. Helaas zonder resultaat. Enig idee wat ik nu nog kan doen? Of kan ik ergens terug naar de vorige versie?
Vast bedankt voor een antwoord.
Henny

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op donderdag 23 juni 2016, 23:48

Ik weet niet meteen wat je zou kunnen proberen om het probleem op te lossen binnen je huidige versie, behalve Adobe Tech Support contacteren.

Maar ik kan je wel vertellen hoe je een oudere versie terug moet installeren. De volledige stap per stap uitleg met een link naar waar je de oudere versies vindt, lees je hier.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.