Fotofair actie: Tijdelijk 30 euro korting + gratis boek. Meer info of direct aanmelden.
Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Hein Nieuweboer
Hein Nieuweboer vroeg op vrijdag 25 september 2020, 00:00

Kan afbeeldingen uit LR niet meer bewerken in PS na het downloaden van de nieuwste versie van PS.
Hoe is dit op te lossen?

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op zaterdag 17 november 2018, 09:03

Welke foutmelding krijg je?

Hein Nieuweboer
Hein Nieuweboer antwoordde op zaterdag 17 november 2018, 10:28

Ik krijg geen foutmelding maar ik kan geen gebruik maken alle interface onderdelen. Kan geen lagen aanmaken, kan niets bewerken.
Maar PS werkt wel als ik de foto niet via LR open.


Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op dinsdag 20 november 2018, 06:32

Kun je wél de foto in Photoshop openen via foto > bewerken > bewerken in Adobe Photoshop CC 2019, maar deze niet verder bewerken óf kun je de foto zelfs niet via Lightroom openen omdat alles grijs uitgevinkt is?
In dat laatste geval lijkt het erop alsof Lightroom de originelen niet kan vinden (door verandering van naam buiten Lightroom om)

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op donderdag 22 november 2018, 16:35

Zie antwoord op je vraag, Hein: het is een gekend probleem. De workaround lijkt er voorlopig in te bestaan om eerst PS te openen en dan pas de foto uit LR naar PS te sturen.

Hein Nieuweboer
Hein Nieuweboer antwoordde op vrijdag 23 november 2018, 16:44

Bedankt voor je reactie. Ik heb d.m.v. een chat met een medewerker van Adobe het probleem opgelost. Adobe nam even mijn PC over en veranderde een paar instellingen en "klaar was kees". Goed en vlot verholpen.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen