Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Ivan Geerts
Ivan Geerts vroeg op woensdag 30 september 2020, 00:00

Denk dat weer een stomme vraag ga stellen maar ben me niet goed wijs welke verlichting ik het best in mijn fotostudio moet hangen? NIET de flitsers want daar heb ik bowens voor maar dat de klanten binnen komen en dat ze niet in een verdonkerde ruimte moeten binnen komen. Mijn er ervaring met kinderen is dat deze veel maar aandacht hebben dat de ruimte in zijn geheel is verlicht. Hoe zouden jullie het op lossen? ik dacht aan Led verlichting dat kan dimmen maar blijkbaar kunnen ze dat niet doen in TL vorm...
En nog betaalbaar is.

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op maandag 12 september 2016, 10:21

Ik begin zelf altijd met TL verlichting aan als mensen binnen komen.
Tijdens een shoot doe ik die in principe uit. Dan heb ik een led lamp in een hoek die zorgt voor een beetje licht. Daarnaast geven de instellichten van de flitsers natuurlijk ook het nodige licht.

Wat voor een licht zoek je voor je studio?

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen