Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Jim Kraal
Jim Kraal vroeg op vrijdag 28 februari 2020, 00:00

Ik ga binnenkort naar de USA. Nu vraag ik me af of ik een omvormer van 110-220v nodig heb om daar mijn batterijen op te laden.
Ik heb een Canon Eos 7D en een 700D. in mijn boekje van de camera staat dat de batterijoplader een nominale ingangsvermogen heeft van 100-240v AC (50/60Hz.

Wout Boer
Wout Boer antwoordde op zondag 4 maart 2018, 10:01

Hoi met een lader van 100-240 volt heb je dus geen omvormer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een verloopstekker zodat je lader daar in het stopcontact past. Zelf neem ik altijd 1 verloop en een stekkerblok mee zodat ik meerdere apparaten kan laden en toch masr 1 verloop nodig heb.

Succes!

Jim Kraal
Jim Kraal antwoordde op zondag 4 maart 2018, 10:15

Wout Boer en Elja,

Heel hartelijk dank voor het snelle antwoord op mijn vraag.
Hier hecht ik echt veel waarde aan.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.