Fotofair actie: Tijdelijk 30 euro korting + gratis boek. Meer info of direct aanmelden.
Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Rob Beerenfenger
Rob Beerenfenger vroeg op zondag 27 september 2020, 00:00

Lightroom reageert niet meer nadat ik één foto heb bewerkt en naar de volgende wil. Dat heb ik nu ook als ik in de bibliotheek een foto selecteer en naar de ontwikkelmodule gaat. Dit gebeurd sinds vorige week. Heb LR al opnieuw geïnstalleerd met de laatste update. Ik heb LR6. Wat kan hier aan de hand zijn ???

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op dinsdag 13 juni 2017, 19:14

Hier heb ik niet onmiddellijk een verklaring voor. Je zou eventueel eens kunnen de GPU acceleratie uit zetten (in het tabblad Prestaties van de Lightroom voorkeuren).

Rob Beerenfenger
Rob Beerenfenger antwoordde op woensdag 14 juni 2017, 11:38

Dit is inderdaad de oplossing van mijn probleem. Ik had zelfs ter oplossing de nieuwste driver gedownload maar dat hielp ook niet. Door het uitzetten van GPU gaat het bewerken van de foto weer probleemloos.

Rob Beerenfenger
Rob Beerenfenger antwoordde op woensdag 14 juni 2017, 11:39

Bedankt voor je snelle antwoord. Ik kan weer verder.

rob bloemen
rob bloemen antwoordde op woensdag 28 juni 2017, 21:00

Ik heb sedert 12 juni exact hetzelfde probleem. Ik heb nu GPU acceleratie ook uitgezet en hety ziet er naar uit dat het nu correcty werkt. Maar wat is nu de oorzaak ngeweest en wat is de logica van deze oplossing, gewoon kwestie van weten.
met dank
rob bloemen
r_bloemen@yahoo.com

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen