Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Anneke
Anneke vroeg op donderdag 27 februari 2020, 00:00

hoe sla je een selectie op, zodat je geen kader meer ziet.

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op donderdag 20 oktober 2016, 16:50

Ik vermoed dat je Photoshop bedoelt en dat je met 'geen kader' bedoelt de stippellijn die de selectie voorstelt?
Je kiest Selecteren > Selectie opslaan en geeft eventueel een naam in het dialoogvenster. Je selectie wordt dan opgeslagen als een Alfa-kanaal in het Kanalen-palet. Dan kan je Selecteren > Deselecteren kiezen of de sneltoets Cmd/Ctrl D. Via Selecteren > Selectie laden kan je een eerder opgeslagen selectie terug oproepen.
Zie anders ook deze cursus op PFA: https://photofactsacademy.nl/photoshop-voor-fotografen/selecties

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.