Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
jacob de jong
jacob de jong vroeg op donderdag 16 juli 2020, 00:00

In mijn start programma van Windows en dus ook in mijn Configuratie scherm onder programma's, staan naast de nieuwste download PS 2020 ook nog de oudere versies van PS en wel PS 2018 en PS 2019 met meer dan 2GB per stuk aan schijfruimte. Kan ik deze verwijderen of heeft dit gevolgen voor PS 2020.
Ik ben een LR classic gebruiker met zo nu en dan een uitvlucht naar PS.
Als ik een nieuwe update van LR download dan zie ik niet de oude versie nog staan, maar bij download nieuwe PS altijd wel, is dit normaal. Groet Jacob de Jong.

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op maandag 11 november 2019, 21:17

Ja nieuwe PS versies komen altijd naast oudere te staan. Als je geverifieerd hebt dat alles werkt zoals het moet en je instellingen en plug-ins netjes overgekomen zijn, kan je desgewenst de oude versies verwijderen.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.