Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Pandelaers Marc
Pandelaers Marc vroeg op zondag 23 februari 2020, 00:00

Beste Piet,
Ik werk al enkele maanden met de photoshop CC 2015 en als ik inzoom op mijn beeld als ik aan het bewerken ben en ik wil terug naar mijn foto in venster dan kan ik dat via bovenaan foto in venster maar ik ben gewoon van te dubbel klikken op mijn handje en zo mijn foto in venster te krijgen.Wat ik vast stel is dat ik misschien wel 5 a 6 keer of meer moet dubbel klikken op mijn handje vooraleer deze de foto naar in venster zet.Ook als ik een gereedschap wissel en ik klik in mijn foto dan moet ik altijd twee keer klikken vooraleer dit gereedschap kan gebruikt worden en dit is wel vervelend als je wil uitkroppen moet je ook twee keer klikken .Kan jij mij vertellen wat er mis is en hoe ik dit kan verhelpen.Alvast wil ik u bedanken voor de moeite.
Groetjes Marc.

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op woensdag 27 juli 2016, 14:39

Hallo Marc,
ik heb het hier even gecheckt en het werkt prima. Ik heb ook nog niet van een bug of iets dergelijks gehoord.
Moeilijk dus om te raden wat het zou kunnen zijn.
Misschien kan je het probleem eens posten in het officiele Photoshop User Forum: door de veelheid van bezoekers is de kans groter dat daar ook iemand zit met hetzelfde probleem:
https://forums.adobe.com/community/photoshop

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.