Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Bert Zuidhof
Bert Zuidhof vroeg op vrijdag 28 februari 2020, 00:00

Kun je de cursus photoshop ook volgen als je GEEN lightroom gebruiker bent.
Nu ben ik verplicht eerst lightroom te leren voor ik aan Photoshop kan gaan beginnen.

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op donderdag 23 juni 2016, 23:51

Het enige wat in deze cursus voor jou niet relevant is, is het begin van de meeste filmpjes, omdat we daar uit Lightroom naar Photshop gaan. Maar eens we in Photoshop zitten, en dat is 90 procent van de cursus, is het natuurlijk net hetzelfde of je nu een Lightroom of een Photoshop gebruiker bent.
Het enige dat anders is, is dat je in jouw geval met Adobe Camera Raw en Adobe Bridge zal werken, wellicht, daar waar een Lightroom-gebruiker respectievelijk met de Bibliotheek- en de Ontwikkelmodule zal willen werken.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.