Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
John C. Dodde
John C. Dodde vroeg op donderdag 27 februari 2020, 00:00

Dag Elja of Piet,

Deze week ging mijn harde schijf op de MAC naar de knoppen, hierdoor ben ik een aantal documenten en andere zaken kwijt geraakt. Waaronder de presets voor Lightroom van Pet, die ik eerder dit jaar? gekocht heb. Hoe kan ik die terugkrijgen is daar een link voor?

Hartelijk dank voor jullie reactie en blijf zo doorgaan want ik geniet van alles wat jullie doen. Helaas ben ik medisch niet altijd in staat om alles te bestuderen, maar ik doe er mijn uiterste best voor. Fijn weekend en alle succes met vriendelijke groet John C. Dodde. (NB nota geprint voor volgend jaar maak het binnenkort weer over)/

Hans van Helden
Hans van Helden antwoordde op maandag 31 juli 2017, 10:48

Hoi John,
Ik heb je zojuist de presets gestuurd.
Laat me weten of dit de presets waren die je bedoeld.
Met vriendelijke groet,
Hans

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.