Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Jaap van der Pijll
Jaap van der Pijll vroeg op donderdag 27 februari 2020, 00:00

Prijsverhoging

Ik las zojuist dat er een prijsverhoging in het verschiet zit. Eerder heb ik gelezen dat mensen graag maandelijks willen betalen, omdat zij het bedrag niet in één keer kunnen betalen. Voor die mensen vind ik jammer dat dat nog niet verwezenlijkt is.

Als men mij nu vraagt, is deze verhoging het waard, nou nee voor mij niet. De laatste fotografie cursussen (onderwerpen, niet inhoudelijk) zijn niet echt mijn interesse gebieden.

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op dinsdag 13 december 2016, 23:22

Helaas komt er nog best wat bij kijken om automatische incasso's in te stellen, niet alleen bij ons, maar het was ook een gedoe om het bij de bank aan de praat te krijgen. Ik verwacht dat deze maandelijkse incasso mogelijkheid begin volgend jaar beschikbaar zal zijn.

Overigens is het plan altijd al geweest om het maandbedrag op 9,99 euro te zetten. Dat verandert niet met deze prijsverhoging. Als je in één keer betaald ben je gewoon net wat voordeliger uit (want er staan voor ons ook minder kosten tegenover).

Iedereen die al lid heeft natuurlijk geen last van de prijsverhoging; hun lidmaatschapbedrag blijft gelijk.

We horen altijd graag welke onderwerpen onze leden graag behandeld willen zien. Laat het dus vooral weten wat jij wel interessant zou vinden. Natuurlijk zal nooit elke cursus voor iedereen interessant zijn. We zien Photofacts Academy dan ook als een soort Netflix: je kijkt wat je interessant vind.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.