Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Bert Dirk
Bert Dirk vroeg op donderdag 27 februari 2020, 00:00

Op mijn PC staat PS CC2015 en LR CC2015.Als ik print vanuit LR is mijn print zoals op mijn scherm, print ik dezelfde foto vanuit PS is de print veel te donker? Hoe komt dit? Een of andere in stelling? Dirk

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op maandag 23 mei 2016, 15:48

Het lijkt me dan inderdaad een instelling, maar welke dat precies zou zijn weet ik helaas ook niet.

Eind deze week komt onze cursus Kleurbeheer online. Hierin wordt ook het afdrukken vanuit Lightroom en Photoshop besproken. Wellicht vind je daar je antwoord.

Bert Dirk
Bert Dirk antwoordde op maandag 23 mei 2016, 16:34

Elja Trum Bedankt al we zien wel.Ik laat iets weten.We zijn wel 5weken naar Noorwegen, we vertrekken 26/05 tot 03/07 Alvast bedankt. Wat fotograferen Groetjes Dirk

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.