Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Ronald Jan
Ronald Jan vroeg op zondag 23 februari 2020, 00:00

Hoe stel ik photoshop in om een goede overdracht te krijgen naar mijn printer om zo een goede afdruk te krijgen , ik druk het liefst A3 af.

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op zaterdag 13 mei 2017, 21:57

Dit is één korte vraag waar complete boeken over geschreven zijn. De variabelen zijn te groot om even te benoemen. Enige basiskennis van kleurmanagement is toch wel handig. Op de Photofacts website staan 15 video's onder de cursus "kleurbeheer", met name de laatste 3 gaan over het printen van foto's

Hans van Helden
Hans van Helden antwoordde op donderdag 18 mei 2017, 13:36

Hoi Ronald,

Misschien ook handig om te lezen:
https://www.photofacts.nl/fotografie/rubriek/basiskennis/hoeveel-dpi-heb-je-nodig-in-je-foto.asp
Groet,
Hans

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.