Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
lenie-doornkamp
lenie-doornkamp vroeg op vrijdag 28 februari 2020, 00:00

Sinds de laatste update heb ik een probleem. Namelijk als ik mijn afgekeurde foto's heb verwijderd (ik doe dat altijd op de volgende manier: afkeuren met x toets en dan via menu-foto- geweigerde foto's verwijderen) blijft één van de foto's in beeld staan en die krijg ik niet meer weg. De foto zelf is dan al verwijderd, heel raar. Of ik nou klik op een andere foto in de strip maakt niet uit, de afgekeurde foto blijft in het beeld. De enige optie om deze kwijt te raken is LR afsluiten en opnieuw opstarten. Heeft iemand een idee waar dit aan ligt?
vr. gr. Lenie

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op maandag 2 januari 2017, 21:23

Je kan eens proberen om de voorkeuren te resetten, dat lost soms problemen op.
Om dat te doen houd je Shift en Opt tegelijk ingedrukt (Shift en Alt op Windows) wanneer je Lightroom opstart. Je krijgt dan een dialoogvenster dat je vraagt of je de voorkeuren opnieuw wilt instellen.

lenie-doornkamp
lenie-doornkamp antwoordde op dinsdag 3 januari 2017, 10:05

Helaas heeft dit resetten niet geholpen Piet.

lenie-doornkamp
lenie-doornkamp antwoordde op dinsdag 3 januari 2017, 16:12

Ik heb ook nog alle afbeeldingen in mijn catalogus laten synchroniseren. Zojuist opnieuw afgewezen foto's verwijderd op bovenstaande manier en nu is het goed gegaan! Bedankt lig voor je hulp Piet.

lenie-doornkamp
lenie-doornkamp antwoordde op woensdag 4 januari 2017, 12:34

En vandaag heb ik weer het zelfde probleem :-(

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op woensdag 4 januari 2017, 21:08

Misschien eens desinstalleren en vervolgens opnieuw installeren?

lenie-doornkamp
lenie-doornkamp antwoordde op woensdag 4 januari 2017, 21:14

Dat lijkt me een hele klus Piet... ik doe het nu wel op een andere manier. Het is apart, er blijft steeds 1 foto in het ontwikkelscherm staan, ook al is die foto zelf verwijderd. Nou ja, hopelijk lost het vanzelf weer op. Bedankt voor je support.
vr. gr. Lenie

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.