Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Patrick Baeck
Patrick Baeck vroeg op woensdag 26 februari 2020, 00:00

Hallo, Bij het programmeren van toetsaanslagen van het wacom Intuos Pro M tablet verschijnen de toetsaanslagen cmd, alt, ctrl niet in het invoervak, ook niet nadat alles in dit vak gewist werd. Ik gebruik een MAC met de laatste versie OS Mojave. Andere symbolen verschijnen wel vb: pijl omhoog, .....
Dank

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op zondag 27 januari 2019, 18:41

Ik geloof dat die toetsen enkel verschijnen in combinatie met een andere toets. Bv. Als je Cmd-Opt-Shift-E wil programmeren, dan zal het maar verschijnen nadat je de E indrukt. Zo niet moet er sprake zijn van een bug.

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op zondag 27 januari 2019, 18:42

Als je enkel de Cmd, de Shift of de Alt ergens op wilt programmeren, of een combinatie daarvan, dan moet je niet kiezen voor 'Toetsaanslag' maar voor 'Modificatietoetsen' of 'Modifier Keys' in het programmeer-menu.

Patrick Baeck
Patrick Baeck antwoordde op maandag 28 januari 2019, 10:48

Bedankt Piet voor je snelle antwoord. Er is geen sprake van een bug, ik had zelf meer moeten experimenteren. Je antwoord daarbij is daarbij een prima steun.
Vriendelijke groeten.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.