Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Hennie Bottenberg
Hennie Bottenberg vroeg op donderdag 27 februari 2020, 00:00

Ik gebruik PS CC, NIK software. Na op advies van mijn dealer dat ik zo snel mogelijk een veiligheidsupdate (Security Update 2017-001) voor macOS High Sierra moest uitvoeren i.v.m. een lek bij de mac.

Ook heb ik eenupdate voor PS CC uitgevoerd.
Als ik nu PS CC gebruik en ik wil een foto bewerken met handelingen dan gaatde handeling goed tot ik NIK Color Efex Pro gebruik in de handeling. Op dat moment vliegt PS CC er uit. Wat kan dit zijn en nog belangrijker hoe los ik dit probleem op?

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op dinsdag 5 december 2017, 05:36

Nik is nu gratis software geworden en wordt niet langer ondersteund of upgedate door Google.
Het programma is wel overgekocht door DxO en die hebben aangegeven dat ze in de loop van volgend jaar een update zouden uitbrengen, maar daar is verder niets van geweten...

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op dinsdag 5 december 2017, 05:37

Je zou eventueel eens kunnen proberen om het Nik installatieprogramma opnieuw te installeren in de hoop dat dat het probleem oplost.

Hennie Bottenberg
Hennie Bottenberg antwoordde op dinsdag 5 december 2017, 11:19

Dag Piet, bedankt voor je reactie. Is dxo ook zoals Nik ook voor Nederlandse gebruiker of is alles in het Engels? Alvast bedankt voor je service.
Groet,
Hennie

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op woensdag 13 december 2017, 11:26

Neen, enkel in Frans, Engels, Duits en Japans. Wat eigenlijk best wel grappig is, want de Fransen (DxO is een Frans bedrijf) zijn er meestal als de kippen bij om te klagen wanneer een softwarepakket niet in hun eigen taal beschikbaar is...

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.