Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Maarten J Eykman
Maarten J Eykman vroeg op woensdag 23 september 2020, 00:00

Als ik rand verfijnen gebruik, vind ik het altijd moeilijk en onnavolgbaar, hoe ik een selectie zo nauwkeurig mogelijk maak. Met name het selecteren van haren is voor mij veel trial & error.
Kortom: hoe Randdetectie en Rand aanpassen te gebruiken?

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op woensdag 27 april 2016, 21:47

Dat komt (kort) aan bod in onze Photoshop voor Fotografen cursus.
Het selecteren van haren is een van de moeilijkste dingen die er bestaan. Trial & Error hoort er helaas bij. Soms gebruik ik zelf lliever de kanalen-methode waarbij ik het kanaal met het grootste contrast tussen haar en achtergrond dupliceer en dan het contrast van dat kanaal vergroot waarna ik dat kanaal als een selectie gebruik.

Kees Helderman
Kees Helderman antwoordde op zaterdag 18 maart 2017, 07:52

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen