Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Nico van Velden
Nico van Velden vroeg op donderdag 27 februari 2020, 00:00

Ik wil 1 langwerpige foto maken, bijv. 60x20 cm. Daarop plaats ik groepjes van 2 a3 personen die voor een wit achtergrond zijn gefotografeerd. Deze groepjes wil ik samen laten vloeien op 1 witte achtergrond. Hoe doe ik dat ? Zie bijv : https://we.tl/qv17Tq0jip
Bedankt !
Nico van Velden

Nico van Velden
Nico van Velden antwoordde op woensdag 11 oktober 2017, 16:38

Beste Elja, enige tijd geleden (6 juli 2017) heb jij mij uitgelegd hoe je een samengestelde foto kunt maken. Daarvan heb je een video gemaakt.
De mensen op de video stellen het echter niet op prijs om op internet te staan. Kan je de video van je website verwijderen ?
MAAAARRRRR ik zou wel graag dat filmpje toegestuurd willen hebben. Kan dat ? Zo kan ik de bewerking nog eens later maken. Via WeTransfer of zo kan ik eea downloaden.
Of... hoe kan ik die viedo die jij hebt gemaakt, downloaden ?

Alvast bedankt !
Nico van Velden

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op dinsdag 4 april 2017, 09:24

Het helpt als je de foto's allemaal vanaf hetzelfde standpunt met dezelfde lens en instellingen gemaakt hebt. Dan is het een kwestie van de foto's in een afbeelding te plaatsen met de gewenste maat en ze allemaal naast elkaar te zetten. Rond de randen van elk groepje moet je dan gaan maskeren zodat je ze leuk in elkaar over kunt laten lopen.

Je mag me wel de foto's mailen dan kan ik er als voorbeeld een videotutorial van maken.

Nico van Velden
Nico van Velden antwoordde op zaterdag 8 april 2017, 18:08

Beste Elja, Heb je mijn foto's ontvangen ?

Nico van Velden
Nico van Velden antwoordde op vrijdag 14 april 2017, 16:17

Hallo Elja,

Enig idee wanneer je mijn vraag kan/wilt beantwoorden ??

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op donderdag 6 juli 2017, 09:23

Voor mensen die deze vraag achteraf nog tegenkomen; een videootje over hoe je dit op kunt lossen staat hier:

» Foto's samenvoegen tot een panorama groepsportret

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.