Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Freek
Freek vroeg op zondag 24 januari 2021, 00:00

Hallo, vaak neem ik mijn uitrusting mee in een fototas en doe die dan in een fietstas aan mijn fiets. Iemand een idee of dat een risico is i.v.m. mogelijk hobbelige wegen, spoorwegovergangen en bospaden? Ben minder bang voor de camera, de vraag gaat vooral over de bewegende delen van de image stabilisation in de objectieven.
Iemand die hier meer over weet?

Nando Harmsen
Nando Harmsen antwoordde op dinsdag 16 juni 2020, 10:35

Hallo Freek,
Volgens mij moet een camera en objectief daar wel tegen kunnen, zeker als die in een goede fototas zit met voldoende padding.
Tenzij je continu door gaten en kuilen heen fietst, wat overigens ook niet goed voor de banden en wielen van je fiets is, zal het waarschijnlijk wel mee vallen. Heeft je fiets ook vering?
Maar ik wil wel benadrukken, dat het op eigen risico is.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen