Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Michel Fatan
Michel Fatan vroeg op zondag 23 februari 2020, 00:00

In de oudere versies van photoshop kon men in met het selectie

gereedschap kiezen tussen vierkant / cirkel / en lijn


de variante lijn bestaat nietmeer


Hoe kan ik in photoshop cc een lijn selecteren van 1 pixel ?

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op dinsdag 28 augustus 2018, 22:18

Onderaan je taakbalk heb je - normaal onder het icoontje met het vergrootglas - een icoontje met drie bolletjes. Klik daarop en bovenaan het flyout menu krijg je de optie Taakbalk bewerken. Klik daar op en je ziet een venster met links de huidige tools en rechts tools die er nog niet in zitten. Daar zal je die single pixel tools vinden en je kan ze dan verslepen naar links zodat ze in je taakbalk opduiken!

Michel Fatan
Michel Fatan antwoordde op woensdag 29 augustus 2018, 15:20

Bedankt, alles terug gevonden en toegepastZo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.