Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Berny Pellaers
Berny Pellaers vroeg op woensdag 23 september 2020, 00:00

Ik blijf worstelen in Photoshop om selecties te maken van haren. Ik zoek naar een werkwijze om alleen maar haar te selecteren.

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op maandag 19 september 2016, 09:49

Het makkelijks is via het Selecteren en Maskeren dialoogvenster (het vroegere Rand verfijnen).
Soms kan je ook kijken in de kanalen: kies het kanaal met het grootste contrast tussen de haren en de achtergrond, dupliceer dat kanaal en vergroot het contrast eventueel nog. Je kan dan dat kanaal laden als een selectie door erop te Ctrl (PC) of Cmd (Mac) - klikken...

Jaap van der Pijll
Jaap van der Pijll antwoordde op vrijdag 25 november 2016, 16:53

mooi onderwerp om eens uit te werken

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen