Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
miekederksen
miekederksen vroeg op zondag 23 februari 2020, 00:00

Als ik de instelling maak voor studio fotografie bv F9 iso 100 en sluitertijd 1/160 , heb ik prima foto's als de flitsers afgaan. Echter als ik door mijn camera naar mijn model kijk zie ik geen snars, omdat het zonder flits natuurlijk zeer onderbelicht is. Ik heb het instellicht wel aanstaan Het is vast een heel stomme vraag, maar zou heel dankbaar zijn te horen wat ik fout doe MD

Bert Dirk
Bert Dirk antwoordde op dinsdag 21 november 2017, 15:56

Hallo Mieke, Ik weet niet met wat voor toestel je werkt maar bij mijn Fujifilm x-pro2.Als je de sluitertijd instelt op 250sec bij f8 zie ik ook niet door de zoeker.je moet in het menu scherminstellingen gaan maar prvw belich/witbalans handm.modus en dat op uit zetten.( je kan die instelling ook toevoegen aan mijn menu je zal dan zien dat je die instelling niet kan nemen als je op diafragmavoorkeuze staat. groetjes Dirk mail adres on5qa@telenet.be

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op dinsdag 5 december 2017, 05:51

Werk je met een systeemcamera of met een spiegelreflex? Bij de systeemcamera's van Fujifilm heb je bv. de mogelijkheid om in manuele modus het zoekerbeeld kunstmatig op te helderen zodat je toch ziet wat je doet. Dat stel je in in de schermopties van de camera, onder de optie 'Preview Exposure/White Balance' in manual mode.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.