Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Herman Bruil
Herman Bruil vroeg op zaterdag 22 februari 2020, 00:00

Indien ik bij de module "Ontwikkelen" twee foto's selecteer om te synchroniseren en dan op de button druk, zie ik deze wel oplichten maar krijg niet het scherm te zien, om in te stellen wat ik wil synchroniseren. Kan u mij vertellen hoe ik dit kan herstellen.

Vriendelijke groet,
Herman Bruil

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op dinsdag 5 december 2017, 05:28

Normaal moet het dialoogvenster altijd verschijnen, tenzij je ook tegelijkertijd terwijl je op de knop drukt, de ALT/Option toets indrukt. Dan synchroniseert hij de laatst aangevinkte instellingen en passeert hij niet langs het dialoogvenster.
Ik heb geen verklaring voor waarom het niet zou werken. Je zou je vraag kunnen posten (in het Engels) op het officiële Adobe Lightroom forum: https://forums.adobe.com/community/lightroom

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.