Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
nico-duivis
nico-duivis vroeg op zaterdag 10 juni 2023, 00:00

Dag,

Zojuist open ik LR classic en zie dat alles in het Engels is. Ik heb dit niet eerder meegemaakt. Hoe zet ik LR weer terug naar het Nederlands?

Met dank en groet,

Nico

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op zondag 28 juni 2020, 11:33

Open de Adobe Creative Cloud (manager) > klik in de balk rechtsboven op het tandwieltje > er opent zich nu een popup met o.a. general / Aps / synching e.a. > klik op "Apps" > en kies (rechtsonder) bij "Default install language" voor de gewenste taal. Als je dan vervolgens opnieuw Photoshop, Adobe Bridge en/of Lightroom installeert wordt die in de gewenste taal geïnstalleerd.
Je hebt wel kans dat de engelstalige versie naast de nederlandstalige versie blijft staan, je kunt deze laatste desgewenst deïnstalleren

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van ledenPopulaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen