Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Gini van Asperen
Gini van Asperen vroeg op donderdag 27 februari 2020, 00:00

Beste Piet en Elja,

Als ik vanuit LR een foto in PS bewerk en deze als opslaan bewaar komt de foto pas terug in LR als ik het programma opnieuw opstart. Wat kan de oorzaak hiervan zijn? Ik werk met de Adobe CC versie.

Alvast bedankt.
Gini van Asperen

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op maandag 12 september 2016, 20:29

Ik kan je enkel zeggen dat dat niet normaal is. Normaal verschijnt de foto netjes naast de foto waarvan hij afgeleid is. Kan het zijn dat je een andere sorteervolgorde hebt ingesteld (bijvoorbeeld op bewerkingstijdstip? In dat geval zou de foto die uit PS komt in je Filmstrip helemaal achteraan staan en valt hij mogelijks pas op de volgende keer dat je LR opstart).

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.