Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Liesbeth Dersjant-Donker
Liesbeth Dersjant-Donker vroeg op donderdag 27 februari 2020, 00:00

Wie weet raad?
Bij het bestuderen van de LR bibliotheek ben ik vast gelopen op de trefwoorden. Onder trefwoorden staan bij mij bovenaan de jaartallen 13-14-15. Nu probeer ik 16 aan te maken, maar i.p.v. bovenaan bij de jaartallen, verschijnt het getal in een sub map onder een onderwerp waar het niet hoort en wat ik ook probeer, het verschijnt steeds weer als sub map. Er moet iets fout staan, maar ik weet niet wat. Wie weet de oplossing?


Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op dinsdag 6 december 2016, 09:38

Je kan trefwoorden groeperen onder een zogenaamd 'Parent' trefwoord (een overkoepelend trefwoord). Wanneer je het sub-trefwoord (ook wel 'child keyword' genoemd) toekent, wordt dan automatisch ook het parent trefwoord toegekend.
Als je niet wilt dat een trefwoord een kind is van een ander trefwoord, kan je het verslepen in het trefwoordenpaneel tot op het niveau van de andere trefwoorden en dan loslaten. Het wordt dan een zelfstandig trefwoord.
Waarom je nieuwe trefwoorden automatisch als subtrefwoorden aangemaakt worden, kan ik niet meteen zeggen.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.