Fotofair actie: Tijdelijk 30 euro korting + gratis boek. Meer info of direct aanmelden.
Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Johan Vanhauwaert
Johan Vanhauwaert vroeg op dinsdag 29 september 2020, 00:00

Hallo Piet,

Ik heb mijn LR geuopdate via Creative Cloud en sedertdien vind ik geen enkele foto terug het zijn allemaal grijze vakjes.
Het ligt aan de catalogus zeker maar ik weet niet waar ik die en dan nog de juiste moet vinden.
Ik heb nu geen lust om dertig afleveringen te bekijken, zeg me aub waar ik specifiek moet zoeken.
Dank
Johan Vanhauwaert

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op dinsdag 13 december 2016, 20:57

Wat staat er in het linkerpaneel van je Cataloguspaneel: vind je daar nog al je foto's? In dat geval kan het een probleem met de voorvertoningen zijn...
Ga naar Alle foto's, kies Cmd-A of Ctrl-A en kies bibliotheek > Voorvertoningen > Standaard voorvertoningen bouwen en kijk of de voorvertoningen terugkomen...

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op dinsdag 13 december 2016, 20:58

Het zou ook kunnen dat je per ongeluk een andere catalogus (een lege) geopend hebt. In dat geval kies je Bestand > Recente bestanden openen en kies je het tweede in de lijst dat je ziet. Dat zou dan je eigenlijke catalogus kunnen zijn...

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen