Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
G.J.J. de Brouwer
G.J.J. de Brouwer vroeg op woensdag 26 februari 2020, 00:00

Het lukt mij niet meer na een update om vanuit Bridge naar Photoshop te gaan. Het tabblad extra geeft niet meer aan ohotomerge, HDR etc. Ik kan wel via het tekentje van Camera RAW naar Camera RAW gaan. Daar kan ik wel alle foto,s selecteren en een panorama maken en dan in Photoshop openen. Toch vind ik rechtstreeks naar Photoshop prettiger en uitgebreider. Hoe los ik dit op? Ik werk op een desktop.
Dank je wel.

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op zondag 3 februari 2019, 23:46

Probeer eens om in Brigde naar de voorkeuren te gaan (Bridge > Voorkeuren op Mac of Bewerken > Voorkeuren op Windows) en dan naar de afdeling 'Opstartscripts' te gaan en daar te kijken of alle vinkjes aangevinkt zijn.
Zorg er ook voor de je de laatste versie van bridge geinstalleerd hebt. Photoshop updaten betekent niet dat Bridge automatisch upgedate wordt.

G.J.J. de Brouwer
G.J.J. de Brouwer antwoordde op maandag 4 februari 2019, 19:03

Piet hartstikke bedankt, dat was het dus de "opstartscripts".

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.