Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Jan R. Vonk
Jan R. Vonk vroeg op vrijdag 28 februari 2020, 00:00

In het verleden importeerde ik NEF en (kleine)JPG bestanden samen. JPG werd dan een secondair bestand. Zeker nu we slimme voorvertoningen hebben zijn die niet meer nodig. Nu wil ik die JPG bestanden, om ruimte te besparen en overzicht te bewaren, verwijderen.
Dat kan via mijn Finder op de MAC maar bij de metagegevens blijft JPG staan en ook op de informatie in de bibliotheek blijft de vermelding RAW +JPG staan.
Is het mogelijk dat via Lightroom deze jpg te verwijderen of op een ander manier?

Jan R Vonk

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op dinsdag 14 februari 2017, 12:52

Hi Jan, als ik me niet vergis heb je de vraag ook gesteld via een andere weg. Ik heb er daar op geantwoord.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.