Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
marco zandvliet
marco zandvliet vroeg op woensdag 23 september 2020, 00:00

ik fotografeer elke week de wedstrijden van mijn zoontje waarbij ik gebruik maak van een 70D en lens 70-300 IS lens,mooie plaatjes op zich omdat ik 7 van de 10 met de automaat maak ,stand SCN voor sport,maar daardoor draait mijn ISO 80% naar een isowaarde van soms 2500-6400,dat heeft ook te maken dat het altijd vroeg is qua aanwezige licht,maar wat zou u nu adviseren om deze foto's te maken qua instellingen

Paul Compiet
Paul Compiet antwoordde op vrijdag 16 december 2016, 20:52

Zelf maak ik sportfoto's in de gymzaal, waarbij ik mijn Camera op de hand instel, ik begin met de sluitertijd van 1/500, diafragma 4 of 5,6 afhankelijk hoe ver ik inzoom en pas daar de iso waarde mee aan. Een tip die ik nog uit wil proberen is om de iso zo ver te nemen dat er een ietwat overbelichte foto gemaakt wordt waardoor je minder last van ruis zou hebben door de hoge iso instelling.

marco zandvliet
marco zandvliet antwoordde op vrijdag 16 december 2016, 21:25

na de winterstop ga ik het ook proberen thanks
ik vraag me tevens af wat de meester zelf vind hahaha

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen