Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Ronald Jan
Ronald Jan vroeg op vrijdag 28 februari 2020, 00:00

hallo ik heb misschien een beetje rare vraag: Ik vind sommige filmpjes zo onduidelijk en dan bedoel ik het gaat zo snel en ik zie niet wat er met de muis wordt aan geklikt het word er wel bij verteld maar dat zegt mij dan niks want ik kan het niet vinden doordat ik niet zie wat er gedaan wordt, is daar een oplossing voor of doe ik wat fout?

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op maandag 19 september 2016, 09:51

Hallo Ronald Jan,
bedankt voor de feedback. Zeker de eerste videos praatte ik een pak sneller. Ondertussen is dat hopelijk alvast wat verbeterd. We proberen ook in te zoomen in de videos op belangrijke plaatsen of pijltjes te zetten waar je moet klikken.
Een mogelijke oplossing zou zijn om in de toekomst de cursor geel weer te geven, maar dat kan ook storend zijn.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.