Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Ine Boddaert
Ine Boddaert vroeg op woensdag 30 september 2020, 00:00

Mijn vraag is dezelfde als die van Mw Coppens van 18 november 2019 van 18.51.Bij het importeren, geen beelden in het voorvertoon vak , voorvertoning niet beschikbaar, wel nummers. Bij bewerking wel beeld.
Ik heb een Canon 60D dus al wat ouder en heb Classic CC via het abonnement. Dus een recente versie. Hoe kan ik dit probleem dan oplossen?

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op dinsdag 26 november 2019, 16:31

Het hangt van je operating systeem af welke versie van Lightroom Classic je precies maximaal kan hebben.
Check eens of je wel degelijk op Lightroom Classic 9 zit.
Het zou kunnen dat - omdat je met een ouder OS werkt - je nog op CC 2015 zit en dat die versie de canon misschien niet ondersteunt.
Je kan ook eens proberen of het converteren van je Canon raw bestanden naar DNG met de gratis Adobe DNG converter het probleem oplost.

Ine Boddaert
Ine Boddaert antwoordde op woensdag 27 november 2019, 08:00

Alle upgrades en updates waren al uitgevoerd zonder resultaat. Dus daar lag het niet aan.
De oplossing hebben we via Bridge gevonden .

Het bestand type Raw met Lightroom koppelen. Zo kan Lightroom de Raw bestanden openen.

https://helpx.adobe.com/nl/bridge/using/vieuw-files-bridge.html

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen