Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Tim Hotag
Tim Hotag vroeg op vrijdag 28 februari 2020, 00:00

Beste Photofacts,

Ik heb vandaag de update naar Photoshop cc2017 uitgevoerd, echter kan ik nu mijn wacom (intuos pro M) niet meer gebruiken met mijn aangepaste instellingen voor deze applicatie.
Ik heb bij de voorkeuren ook mijn instellingen al overgezet van Psh cc 2015.5 naar de nieuwe versie, de drivers voor mijn wacom al eens verwijdert en opnieuw geinstalleerd maar niets van dit lijkt te helpen....
In Lightroom heb ik geen problemen met mijn wacom.

Met vriendelijke groet Tim.-

Gonda van Wijk
Gonda van Wijk antwoordde op zaterdag 5 november 2016, 17:26

Ik heb ook een probleem,dat is met de Nikfilters
Kan niet goed meer difine gebruiken,
het werkt niet meer,of de ruis wil niet weg,en dan komt er ook nog elke keer als ik de muis los laat twee blokjes tevoorschijn die ik met OK moet weg klikken....heel vervelend dit....ik baal hier enorm van....
Is dit herkenbaar bij jullie??

Tim Hotag
Tim Hotag antwoordde op zaterdag 5 november 2016, 17:37

Bete Gonda,

De macphun plug-ins en de Nik plug-ins werken bij mij perfect,
Ik heb wel bij mij in Finder (Mac) bij programma's in de map van Psh 2015 de map plugins gekopieerd en deze in de map geplakt van Psh 2017. Maar voor de wacom was dit niet de oplossing...

Mvg.-

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op dinsdag 8 november 2016, 07:57

Voor de meeste plug-ins geldt inderdaad dat je ze kan kopieren van de oude plug-in map naar de nieuwe:
c:program filesAdobe Photoshop CC2015.xPlug-Ins naar c:program filesAdobe Photoshop CC2017Plug-Ins en PS heropstarten. Mac gebruikers kunnen hetzelfde doen in de Applications folder.
Wacom had onlangs een nieuwe driver. Heb je die al gedownload en geïnstalleerd?
http://www.wacom.com/en-us/support/product-support/drivers

Tim Hotag
Tim Hotag antwoordde op dinsdag 8 november 2016, 14:56

Beste Piet,

Ik denk dat ik de laatste driver versie had, heb ze voor alle zekerheid nog eens geinstalleerd, maar het probleem is nog niet opgelost, Bij de wacom-instellingen staan alle instellingen naar mijn wens, maar vanaf ik Ps open worden deze precies niet gelezen, of aangepast naar het programma...

Met Vriendelijk Groet,
Tim.-

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.