Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
wim van de graaf
wim van de graaf vroeg op vrijdag 28 februari 2020, 00:00

hallo,
Ik heb nu 2 jaar mijn tablet en alles heeft perfect gewerkt, zowel met usb kabel als draadloos.Sinds 2 dagen werkt het draadloos systeem niet meer.Alles opnieuw geinstallerd, werkt niet meer.Als ik mijn tablet aanzet [ op draadloos] mijn pc krijgt blauwscherm!dat is een storing,pc opnieuw opstarten, alles werkt perfect,maar zodra ik mijn wacomtablet aanzet pats weer blauwscherm!Zou deze wirle kit usb defect zijn? Via de kabel werkt alles perfect.Vreemd.Heeft iemand een idee? hoor het graag.
groetjes,
wim.

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op zondag 15 oktober 2017, 20:30

Heb je de mogelijkheid om je Wacom aan te sluiten op een laptop of een andere computer. Als je daar hetzelfde probleem hebt moet het bijna wel aan de wireless kit liggen.
Geen computerupdates uitgevoerd waardoor je een nieuwe(re) versie van de Intuos driver nodig zou kunnen hebben? Sowieso zou je kunnen kijken of er een nieuwe(re) versie beschikbaar is.

wim van de graaf
wim van de graaf antwoordde op zondag 15 oktober 2017, 21:55

Hoi Hans,
Dank voor je snelle reactie. Ik heb geen andere laptop/pc.
Ik heb de nieuwste driver 6.3.25-3.daar ligt het dus niet aan. Ook heb ik zojuist een computer probleem uitgevoerd, en wat blijkt nu: Er is een verouderde usb poort ge constateert.ik heb alle uitgangen ge probeert alles hetzelfde. Conclussie dus: Wireless kit defect.Ik ga even googlen waar het te koop is.Bedankt Hans.

groet,
Wim.

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op maandag 16 oktober 2017, 06:23

Succes. Op zich moet het geen probleem zijn om een nieuwe Wireless kit te bestellen (kan ook rechtstreeks bij de webshop van Wacom). Gelukkig kun je tijdelijk bedraad werken.

wim van de graaf
wim van de graaf antwoordde op maandag 16 oktober 2017, 17:47

Bedankt Hans,
Ik ga op de site kijken.

Groet,
WIM.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.