Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Monique
Monique vroeg op woensdag 26 februari 2020, 00:00

hallo,
ik heb mijn tablet nog niet zo lang, maar gelijk hoe ik de pen druk probeer in te stellen van zacht tot hard, ik blijf problemen hebben met het verplaatsen van de sliders in LR
Als ik op het balkje tik reageert het direct maar bij schuiven beweegt er niets tot ik een paar keer over en weer gewiegeld heb.
Waarschijnlijk een beginners fout, maar misschien met wat hulp gemakkelijk op te lossen ?

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op maandag 11 april 2016, 19:23

Ik kan helaas niet onmiddellijk bedenken waar dat zou kunnen aan liggen.
Heb je je tablet goed gekalibreerd?
Anders misschien toch maar eens Wacom support contacteren.

Monique
Monique antwoordde op maandag 18 april 2016, 20:30

Hallo Piet,

na wat Googelen heb ik als oplossing die werkt :) gevonden : De checkbox Windows inkt NIET aanvinken ! en inderdaad probleem is opgelost.
Bedankt voor het meedenken ;)

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.